11 Şubat 2009 Çarşamba

Bursa Devlet Hastanesi

Bursa devlet hastanesinde Poliklinik hasta muayeneleri 2 vardiya olarak sabah 09:00 ile 20:30 arasında yapılmaktadır. Aynı saatler içerisinde hastalarımızın laboratuar ve radyolojik tetkikleri de yapılmaktadır.

Hastalarımızın hastanemizden bu hizmetleri beklemeden daha düzenli bir şekilde alabilmeleri amacıyla poliklinik hizmetlerimizi randevulu olarak vermekteyiz.

Hastaneye ilk olarak başvuran hastalarımıza Hasta Tanıtım Kartı verilmektedir.Bu kartı saklayan hastalar hastaneye geldiklerinde işlemlerinin daha kolay yapıldığını göreceklerdir.

Poliklinik randevuları; hastanemiz Hasta kabul bankolarından verilebildiği gibi hastalarımızı hastaneye gelerek yormamak ve kuyrukta beklemelerini önlemek amacı ile telefonla da randevu vermekteyiz. Telefonla randevu işlemleri mesai günleri içinde sabah 08:30 ile 20:30 arasında kesintisiz olarak verilmektedir.

Hastanemize müracaat etmek isteyen hastalar 2955500 nolu telefonu arayarak operatöre bağlanacaklardır. Operatöre kart numarasını veya kimlik bilgilerini söyledikten sonra istenilen gün ve saatte poliklinik randevusu alınabilmektedir. Randevu alıp hastanemize müracaat eden hastalarımız yarım saat önce hastanemize gelmeleri işlemlerini daha kolay yapmaları açısından önemlidir. Randevusuna gelemeyecek olan hastaların mutlaka aynı telefon numarasını arayarak randevularını iptal ettirmeleri gerekmektedir.

Tüm hastalarımıza acil şifalar dileriz.







bursa devlet hastanesi, bursa devlet hastanesi randevu, bursa çekirge devlet hastanesi, bursa devlet hastanesi online, bursa devlet hastanesi online randevu, bursa devlet hastanesi telefon, bursa çekirge devlet hastanesi randevu, bursa devlet hastanesi doktor, bursa devlet hastanesi tel

0 yorum:

Yorum Gönder

deneme, ALOOOOOO, HEYYYYYY, CİMBOM